5.27.2012

22 COSES QUE HE FET EN UN ANY


L'altre dia a ca la dentista em van preguntar quina era la meva feina. Em vaig quedar en blanc. I és que des de fa un any se m'ha girat feina. I feina de debò. No vaig saber quina d'aquestes 22 feines havia de constar a l'expedient de la dentista:
 1. He tingut 3 fills: el Roc, l'Ariel i la Violeta.
 2. He començat a assumir que el Roc té la síndrome de Down.
 3. He corregit 12 llibres.
 4. He fet classe al departament de diversitat de l'Institut Baix Camp de Reus (no sé si l'any que ve, a causa d'aquest fantasma anomenat CRISI, podré seguir treballant a Ensenyament).
 5. He fet classe de castellà i de comentari de text d'accés a la universitat per a majors de 25 anys a l'Escola Marta Mata de Reus (l'any que ve, les retallades no em permetran continuar-les)
 6. He dissenyat i maquetat un catàleg d'exposició, un fulletó i un programa de mà per l'ajuntament de Cambrils.
 7. He preparat i impartit un curs d'escriptura creativa al CERAP de Riudoms; amb un blog vinculat(http://alemonievfoundation.wordpress.com)
 8. He coordinat, dissenyat, redactat i maquetat un número d'una revista gratuïta de gastronomia i restauració (sembla que l'amo també pensa que la feina dels altres és gratuïta com la seva revista).
 9. He redissenyat la imatge corporativa d'una empresa de càtering.
 10. He creat la pàgina web de l'arquitecte Gonzalo Gracia (en procés).
 11. He fet de jurat del premi Arnau de Palomar del CERAP de Riudoms.
 12. Preparo la traducció al castellà de tres obres de teatre.
 13. Preparo un informe sobre la venda d'e-books a Espanya.
 14. Preparo l'edició d'un llibre sobre Joan Guinjoan.
 15. He escrit 15 articles d'opinió per al Diari de Tarragona.
 16. He dissenyat el logotip d'una editorial.
 17. He estat al tribunal de les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mig i de Cicles Formatius de Grau Superior.
 18. Tinc tres projectes que ja he començat a treballar (alguns més avançats que d'altres): una revista de cultura, una editorial i una novel·la.
 19. Quant a lectures, no ha estat un any molt productiu: he llegit els llibres que he corregit, molts exercicis dels alumnes de comentari de text i del curs d'escriptura, quatre llibres que m'han servit per preparar el curs d'escriptura, alguns bocins d'assajos sobre temes diversos (sobretot la síndrome de Downs i la paternitat), una desena de novel·les (o novel·letes) i quatre poemes. No he consumit gaire cultura: gens de teatre, gens de música, poquíssim cinema i alguna exposició.
 20. L'actualitat l'he seguida per internet, les xarxes socials, la ràdio (camí de la feina) i la televisió. Gairebé no he comprat diaris.
 21. M'he aficionat al futbol (al triomfant i sofisticat Barça de Guardiola), he tocat poc el violí, he abandonat el japonès i la meditació, he après a fer origami, la crisi ha despertat alguna ànsia de revolta que feia massa que dormia i el que és més important: he reprès alguna amistat.
 22. He tingut, sobretot, salut i alegria.

4 comentaris:

 1. estava buscant un deàleg teu al blog sobre els microrelats i no l'he trobat. Què em podries ajudar? miquelsan@gmail.com.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ep, hola Miquel. Mira, el decàleg que busques és al blog http://alemonievfoudation.wordpress.com, que és el blog que utilitzem als cursos d'escriptura.
   L'enllaç directa a la part de microrelats és http://alemonievfoundation.wordpress.com/2012/02/04/el-microrelat/
   Molta sort. I ja em diràs si ho t'ha interessat.

   Elimina
 2. Efectivament se t'ha girat feina...
  A veure si ens trobem un dia i coneixem la Violeta!
  Luci

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ep, Luci, I tant, quan vulguis podeu venir a Cambrils i passar per casa. Serà un plaer. Si ho preferiu també ens podem trobar per Tarragona, però ara mateix la logística encara no la dominem. SALUT.

   Elimina

Ei, no et tallis i comenta l'article